ANSØG OM en

UFORPLIGTENDE SNAK:

ANSØG OM en

UFORPLIGTENDE SNAK:

HVORDAN COACHER

JEG DIG?

Et forløb handler om dig. Mit ønske er, at du når dit mål. Hvis du vælger at stole på mig, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at vi SAMMEN får dig i mål. Det handler nemlig om et samarbejde. Hvis du ved, hvad du vil opnå – så skal jeg nok vise dig vegne og give dig redskaberne!

Jeg hjælper dig med lige præcis det, du har brug!

Play Video

FANTASTISK KLIENT

transformationer

og deres historier

tjenester

Hvad du får?

PLANER & COACHING

Skræddersyet kostplan

Når jeg laver dine planer tager jeg forbehold for: dine allergier, hvad du kan lide, hvor lang tid du vil bruge i et køkken, dit budget m.m.

Personligt træningsprogram

I dit træningsprogram vil jeg tage højde for dit mål, hvor meget du vil træne, hvor du vil træne og dine skader.

Login til din personlige tracker

Direkte chat med mig

Nye planer så du oplever fremgang!

KUN PLANER

Skræddersyet kostplan

Når jeg laver dine planer tager jeg forbehold for: dine allergier, hvad du kan lide, hvor lang tid du vil bruge i et køkken, dit budget m.m.

Personligt træningsprogram

I dit træningsprogram vil jeg tage højde for dit mål, hvor meget du vil træne, hvor du vil træne og dine skader.

Login til din personlige tracker

Direkte chat med mig

Nye planer så du oplever fremgang!

DU OG DIT MÅL

ER UNIKT!​​

 

Og det er det jeg har fokus på som din coach.

Hvis du sætter dig for, hvad du vil opnå? Så har du allerede taget det vigtigste skridt. Jeg skal nok guide dig her fra.

Du vil få

det der skal til!

Jeg har hjulpet +500 kvinder og mænd. Uanset køn og alder, så gør jeg det bedste for dig, jeg kan! Det har du mit ord på :

vi vil nå dine mål

Med et onlineforløb skal vi nok få dig i mål. Du får nemlig alle de redskaber du har brug for, herunder planer til hvor meget mad du skal spise, hvordan du skal træne, og mig som din coach. Med hele denne pakke har du en at stå til ansvar for, en der kan hjælpe dig videre når motivationen er lav og planer, så du ved, at du har gang i det rigtige!

Dine redskaber

I dit forløb får du planer, så du ved hvad du skal spise og hvor meget af det du skal have. De bliver løbende opdateret så vi kan sikre os, at du når dit mål! Planerne er selvfølgelig lagt med dit mål for øje, og jeg tager højde for alt lige fra allergier til skader, og hvad du kan lide, til hvor lang tid du vil bruge på din madlavning!

Sådan får jeg dig fra A til B

Du skal ikke bekymre dig, det er ikke en kur som alle de andre. Det her er en livsstilsændring så målet er at du selv lærer at styre dit kalorie indtag og lærer at forstå din krop. Dette skal du selvfølgelig ikke klare alene, derfor er jeg ved din side hele vejen, med fri kontakt til mig, så jeg kan svare på alle de spørgsmål om kost og træning, du må have. Samtidig sørge for, at du holder dig på sporet, så du når dit mål!

Sammen VI VIL NÅ

dine mål

I et forløb vil jeg give det bedste af mig. Jeg vil være ærlig overfor dig – og sætte ind, hvor jeg tror på, vi kan gøre en forskel for dig!

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig …

En indledende snak om min tilgang, pris og coaching er uforpligtende:

FØR DU GÅR

TJEK falby shop

Tjek min nystillede fitness-butik med fitness produkter! 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind fede præmier.

Start

lige nu

Der er ikke noget bedre tidspunkt at starte end lige nu!

Vent ikke til i morgen, hvor du kan være bedre end du var i går. Lad mig hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv

OFTE STILLEDE

SPØRGSMÅL​

Svar: “Vi tager en snak og kigger på dine mål eller udfordringer. Vi bestemmer os for den længde vi synes der skal til for at nå mål. Derefter udfylder du et spørgeskema og derefter får du dine planer. Så er vi igang og snakker sammen ugentligt samt justere dine planer løbende hele vejen mod dit mål.”

Svar: “Det er meget individuelt. Men der er ikke noget krav til, at du SKAL være i træningscenteret 4 gange om ugen. Jeg tilpasser det, det som du kan holde til og vil. Det vigtigste er at vi kommer igang.”

Svar: “Nej, selvfølgelig skal du ikke det. Du skal have en fleksibilitet. Du skal ikke på diæt, men vi skal lave ændringer/tilføjelser i din livsstil. Stille og roligt.”

Svar: “Det ved jeg ikke. Det kommer an på hvad du er utilfreds med. Der må være noget du ikke er tilfreds med siden du kontakter mig. Uanset hvad det er, så kan jeg helt sikkert flytte dig fra status quo.”

“Ja. Du kan godt bare får udarbejdet en kost- og/eller træningsplan, som bliver skræddersyet til dig. De vil have effekt for dig i ca. 8-10 uger. Ved bestilling får du en opfølgning efter ca. 4 uger og har du spørgsmål inden du går i gang med planerne, så er der mulighed for det umiddelbart efter jeg har sendt dem til dig.

I dine planer er der taget højde for din hverdag, økonomi, tid, skader, allergier mm.
Du får desuden en række af valgmuligheder så du ikke går død i din kost – og træningen du skal udføre er selvfølgelig tilpasset, så du vil kunne få det optimale ud af det.”

Skriv dig op i kontaktformen, så tager vi en snak om din målsætning. 

Ingen forløb er ens og jeg vil coache dig som det individ du er, med de behov du har, den hverdag som ligger dig for og den målsætning du gerne vil opnå.

Svar: “Det er svært at svare på. Alle er forskellige i alle former og mentaliteter samt livstil. Men at tabe 15 kilo, det kommer du til, hvis du vil det.”

Svar: “Ja – i den grad. Jeg er der for dig, og vi kan løbende chatte sammen omkring din udvikling, motivation m.m. Og en gang om ugen evaluere jeg din udvikling og vurdere om der skal ændres noget i din kost eller træning
Det her er et samarbejde, og du overlades ikke til dig selv!”